До уваги громадян, які подали заяви-анкети на отримання пільгових кредитів за рахунок коштів статутного капіталу ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

До уваги громадян, які подали заяви-анкети на отримання пільгових кредитів за рахунок коштів статутного капіталу ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА.

Відділення Держмолодьжитла "Волинське регіональне управління", повідомляє про наявність коштів для надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів на червень 2023 року (у сумі – 1 700 000 грн.)

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла та подали заяви-анкети, які зареєстровані за номерами, а саме:

Дата реєстрації Номер заяви-анкети ПІБ
04.08.2021 229 Харьков А.О.

Вам необхідно протягом 10 календарних днів (а саме з 06.06.2023 р. по 15.06.2023р. включно) ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту та пакет необхідних документів до Відділення Держмолодьжитла "Волинське регіональне управління".

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте намір отримати кредит, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Відділення Держмолодьжитла "Волинське регіональне управління". Якщо кандидат з причин особистого характеру відмовляється від надання кредиту, він втрачає право на отримання кредиту за своїм реєстраційним номером у черзі на участь у програмі (вважається таким, що виключений з черги на участь у програмі). В подальшому такий кандидат може  повторно зареєструватися в черзі на участь у програмі шляхом подання нової заяви-анкети на загальних підставах та за умови його відповідності вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011р. № 488. При цьому, його попередній реєстраційний номер в черзі на участь в програмі не зберігається

Якщо кандидатом у зазначений вище термін не надано до Волинського регіонального управління заяви про надання кредиту з додаванням відповідних документів, Волинським регіональним управлінням складається Акт про неявку особи та неподання заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла. При цьому, такий кандидат  втрачає право на отримання кредиту за своїм реєстраційним номером у черзі на участь у програмі (вважається таким, що виключений з черги на участь у програмі). В подальшому такий кандидат може повторно зареєструватися в черзі на участь у програмі шляхом подання нової заяви-анкети на загальних підставах за умови його відповідності вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011р. № 488. При цьому його попередній реєстраційний номер в черзі на участь в програмі не зберігається.

Важливо!!! Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла.