15-ий етап відбору за програмою «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»

До уваги громадян із числа внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих як кандидати для отримання кредиту за проєктом «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»!

Відповідно до умов затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 р. №451 Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів ґранту, наданого Урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW),

26 жовтня 2023 року о 14.00 год. Держмолодьжитло здійснить відбір отримувачів пільгових іпотечних кредитів внутрішньо переміщеним особам.

Заплановано відібрати 130 отримувачів кредиту із числа зареєстрованих кандидатів.

Як і на всіх попередніх етапах, відбір здійснюватиметься методом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (сервіс RandomPicker.com), запропонованого Імплементаційним консультантом (IPC GmbH), погодженого KfW і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

Для забезпечення контролю за відбором процедура відбудеться за участю представників Мінреінтеграції, Імплементаційного консультанта і Держмолодьжитла.

Трансляція відбору в режимі реального часу відбуватиметься на YouTube-каналі Держмолодьжитла за посиланням: https://youtube.com/live/9MCXGqDsDj0

Не пізніше наступного робочого дня після проведення відбору регіональні відділення Держмолодьжитла повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених Порядком.

Перелік осіб, що отримають право на пільговий іпотечний кредит, буде опубліковано на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла і сайтах його регіональних відділень.

Щиро бажаємо удачі кожному кандидату і нагадуємо, що зареєструватися в програмі можна двома шляхами:

  • особисто у регіональних відділеннях Держмолодьжитла,
  • дистанційно на порталі Дія.

Зверніть увагу!

Формування реєстру припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір переможців із числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів. Прийом заяв від кандидатів  для включення до реєстру буде відновлено із наступного дня після проведення відбору – тобто з 27.10.2023 року.

Також радимо ознайомитися з інформацією щодо змін умов програми: https://www.molod-kredit.gov.ua/pres-tsentr/novyny/uvaha-zmina-umov-prydbannia-zhytla-za-prohramoiu-zhytlovi-prymishchennia-dlia-vnutrishno-peremishchenykh-osib