Акредитовано новий об‘єкт житлового будівництва

Правлінням Держмолодьжитла прийнято рішення про включення до Переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) житла у яких можуть спрямовуватись кредитні ресурси по Волинській області об’єкту житлового будівництва за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Перемоги, 34,  буд. № 3. Забудовником – ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» запропоновано для участі в державних та місцевих житлових програмах 66 квартир (одно- та двокімнатні) загальною площею 3615 м.кв. за вартістю 1 кв.м. – 12 000 грн.

Житловий комплекс "Тріумф" – новий десятиповерховий будинок у добре розвинутому районі Луцька. Поруч з новобудовою є все необхідне: магазини побуту, відділення банків, пошта, перукарні, кафе, кінотеатр та великі торгово-розважальні комплекси. А транспортне сполучення в районі забезпечується завдяки близькості проспекту Перемоги – однієї з головним транспортних артерій міста. Тому розташування комплексу доволі вдале, що і робить його привабливим для потенційних мешканців.

Квартири в житловому будинку на вулиці Перемоги, 34 не дуже великих площ, проте достатньо затишні та відрізняються зручним планування. До того ж, гарно доповнюватимуть та візуально розширюватимуть площі квартир просторі балкони-лоджії та панорамні вікна.

Проектом благоустрою території передбачено облаштування  дороги, тротуарів, стоянки для автомобілів, дитячих  майданчиків, озеленення та освітлення території.