ПЕРШИЙ ДОГОВІР З ОТРИМУВАЧЕМ КРЕДИТУ ДЛЯ ВПО ЗА РАХУНОК КОШТІВ ГРАНТУ, НАДАНИХ КРЕДИТНОЮ УСТАНОВОЮ ДЛЯ ВІДБУДОВИ (KFW) УКЛАДЕНО

Сьогодні, 28 вересня 2021 року, відбулося укладання договору іпотеки з першим у Волинській області отримувачем іпотечного кредиту, що видається в рамках проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» за рахунок коштів гранту, наданого Урядом Німеччини через Кредитну Установу для Відбудови (KfW).

        Перший в регіоні кредит відповідно до Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року №451 під 3% річних у гривні на 20 років отримала родина переселенців з Луганської області, яка мешкає в Луцьку.

       Щиро вітаємо родину Подзірова Андрія Олеговича, яка виховує двох дітей!

В першому рандомному відборі не було переможців з числа внутрішньо переміщених осіб, які виявили бажання отримати кредит на житло на території Волинської області. Другий рандомний відбір кандидатів, який відбувся 31 серпня 2021 року, став щасливим для сім’ї Подзірових.

Бажаємо родині щасливого життя на Волині у власній оселі!