ПЕРШИЙ ПІЛЬГОВИЙ ДОВГОСТРОКОВИЙ КРЕДИТ У 2020 РОЦІ НАДАНО!

14 липня укладений перший у 2020 році кредитний договір згідно Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво ( реконструкцію) і придбання житла, затвердженого постановою Кабінету Мінстрів України від 29.05.2001 р. №584.

Не зважаючи на карантин та непрості для України часи, у разі наявних фінансових можливостей, обласна державна адміністрація і міська рада забезпечили фінансування соціально-економічної програми забезпечення молоді житлом у Волинській області на 2019-2023 роки в сумі 432,7 тис. грн. (спеціальний фонд обласного бюджету-69,3 тис. грн.; спеціальний фонд м. Луцька-363,4 тис. грн.), що дозволило одній молодій родині отримати пільговий кредит на будівництво власного житла. Волинське регіональне управління Держмолодьжитла бажає сім’ї щасливого й заможного життя в новій оселі!

Також сподіваємось, що в подальшому місцеві органи влади будуть дотримуватись орієнтовного обсягу фінансування, затвердженого обласною програмою і тоді разом ми зможемо забезпечити житлом набагато більше Волинян.