Руслан Вайман: «Лобіюємо відновлення програми "Доступне житло" на всіх рівнях»

img 17 11 17 14 27Керівник «Луцького домобудівельного комбінату» Руслан Вайман (на фото) лобіює всіма можливими способами відновлення програми «Доступне житло».

Зокрема, про це йшла мова під час зустрічі з Президентом державної будівельної корпорації «Укрбуд» Олександром Лятамбором та першим віце-президентом Віктором Ковтуном.

«Ми це питання лобіюємо на всіх рівнях. Під час зустрічі з Прем'єр-міністром. Були на прес-конференції у Верховній Раді», - розповів будівельник.

За його словами, запровадження цієї програми «Доступне житло» допомогло б вирішити проблеми з житлом для атовців та переселенців.

«І наші захисники, і люди, які були змушені виїхати з окупованих територій часто кажуть, що їм не потрібне безплатне житло, а хоча б 50% вартості житла. Запровадження вигідне з усіх боків для нашої держави. Адже це не лише вирішення житлової проблеми, а й забезпечення роботою будівельників по всій країні. Це збільшення попиту на українські будівельні матеріали. Це в свою чергу сприятиме росту економіки.

Я не розумію, чому ми не можемо вкласти це в голови Уряду і Верховної Ради... Я часто кажу. На дороги виділили 44 мільярди гривень, а можна 43 - на дороги, а 1 - на «Доступне житло», - каже Руслан Вайман.

До слова, під час візиту в Луцьк столичні гості оглянули будівництво ЖК «Caramel Residence».

«Хвалили наш будинок. Казали, що ми будуємо навіть краще, ніж в Німеччині», - додав керівник «Луцького домобудівельного комбінату».