З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні друзі, прийміть щирі вітання з 28-ою річницею Незалежності нашої держави!

Як величну святиню бережемо ми пам’ять про покоління наших предків, які, жертвуючи собою, боролися за Українську державу і в складних умовах зберегли дух нації. Пройшовши серйозні випробування, українці створили свою незалежну державу, яка існує ось вже майже три десятиліття. Наступне наше завдання – зробити її країною наших мрій.

Зараз Україна переживає найбільш складний період з моменту здобуття Незалежності. Шостий рік не припиняється боротьба за територіальну цілісність, за саме існування нашої держави. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно, на власний розсуд у своєму домі.

Водночас у країні відбуваються непрості, але необхідні економічні, соціальні та інші зміни. Вони вимагають єднання влади і народу, чесної і ефективної державної політики. Тільки об’єднавши зусилля всього суспільства ми зможемо відстояти Незалежність, досягти економічного зростання, забезпечити справжній розквіт України як успішної держави заможних громадян.

Нехай сьогоднішнє свято додасть вам наснаги на шляху до нових перемог в ім’я процвітання нашої Вітчизни! Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра й миру.

І, звичайно, власного надійного даху над головою – кожному, хто цього потребує!

Зі святом Вас, дорогі друзі!

Щиро ваш, Голова правління Держмолодьжитла Сергій КОМНАТНИЙ